CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Sunday, May 24, 2009

Secebis Ingatan di kala MMS (BABAK 3)

Elegance. 

Itulah nama group aku yang actually terpacul dari mulut aku sementelahan kami semua didesak untuk bagi nama kumpulan dalam masa kurang 2 minit. Motif? Entah. Aku sendiri tak pasti. Kepada semua ahli-ahli kumpulan, aku mintak ampun. Lainkali sila tutup mulut aku jika ada apa-apa arahan memberikan nama kumpulan.


15 Mei. 

Hari kedua ni banyak jugak la aktiviti. All in all aku seronok. Walaupun kaki aku masih sakit dek ditimpa bucu meja semalam (adoi) aku gagahkan jugak demi perjuangan budak-budak group aku. Go elegance! D'Nature's Lover merupakan nama kelab konon-konon yang group aku invent. Berbekalkan semangat untuk bangkit semula, aku dengan penuh semangat dan yakin mem'present'kan details mengenai kelab ciptaan group aku. Good job, bak kata faci-faci sekalian. O yeah bebeh!

 

Malam tu plak upacara explorace. Ketua faci bagitau ada insiden yang agak-agak berbahaya pada malam tu yang berkemungkinan mengugat keselamatan kami semua, tapi budak-budak ni cool je, siap ada yang kata ianya hanyalah lakonan semata-mata. So aku pun haruslah berlagak cool jugak. Kan? Oh ya, hari ni group aku dapat sorang ahli baru. Presenting Hazwan Hariz Khirjuari, ALG12. Boleh tahan la jugak si Hazwan nih. Orang Johor jugak, same macam aku. And the best part is, muka dia ala-ala Cina sikit. I like! =P

 

Disebabkan group aku antara yang awal berjaya habis mengexplore dan menyiapkan puzzle, so kami semua pun lepak-lepak sambil makan roti yang agak kurang berperasaan kat sebelah library. Seronok jugakla layan budak-budak ni. Tapi the best moment bagi aku ialah masa kami semua dalam bas on the way balik dari INTEC ke Cemara Akasia. Cool gila. Sampai skarang ni pun aku masih teringat-ingat lagi momen tersebut. Sangat signifikan la bagi aku. Tssk~



- upacara makan-makan sambil berehat lepas explorace -



- kami, on the way back to Cemara Akasia -



- ni la Hazwan Hariz. heheh -


Kalau semalam aku balik bilik dalam keadaan bawah (down), hari ni pulak aku seronok gila. Tambahan pulak, group aku berjaya menjuarai beberapa aktivitas yang dijalankan sepanjang hari tersebut. Gila tak seronok, kami berjaya bangkit oke?! So, entri ni akan berakhir di sini. Sila nantikan entri seterusnya ya. C ya! 

2 comments:

p.a.n.a ★ ちゃん said...

ohoho..hazwan haris~
same jhr lak tu..
huhu

cekyam said...

muehehe~
biaselahhhh.. aku taste budak-budak selatan nehh..
wiwiit~